Onder de winkelnaam "The Chocolate Factory" maakt Erik en zijn team voor het label Home Made Chocolate met heel veel passie en toewijding op ambachtelijke wijze overheerlijk bonbons, chocoladewerk en nougat.

Wij verwerken Callebaut chocolade. www.callebaut.com

Wij gebruiken uitsluitend natuurlijk producten. We leveren aan derden zoals boerderijwinkels, landwinkels, delicatessen winkels en groothandels. Alle producten worden met grote zorgvuldigheid en toewijding op ambachtelijke wijze bereid.

U kunt bij ons ook producten laten maken. Deze producten zijn dan alleen voor u en zullen niet aan derden verkocht worden. 

Wij denken met u mee en samen ontwikkelen we een uniek product. Te denken valt aan bonbons met uw eigen likeur. Chocolade met uw eigen vruchtensmaak. Nougat speciaal met de smaak die u wenst. 

Bijna alles is maakbaar. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

 

Normaal kunt u ons ook vinden op beurzen, fairs en streekmarkten. Wij staan al een aantal jaren (van half november tot aan de kerst) met ons assortiment in de gemeente grotten van Valkenburg. Helaas is het struinen langs de kerstkraampjes door COFID-19 in 2020 niet mogelijk. 

 

"The Chocolate Factory" Home Made Chocolate Kromme Elleboog 1 7741 JA  Coevorden

mob 06-82070693 email homemadechocolate@yahoo.com