Gevuld hart met mondjes of met bonbons

Ontdek ons prachtige gevulde hart, een perfect geschenk voor speciale gelegenheden. Je hebt de keuze uit twee heerlijke opties: het gevulde hart met mondjes of met bonbons.

Voor de liefhebbers van kleine zoete hapjes bieden we het gevulde hart met mondjes aan. Elke hap wordt gekenmerkt door een smeltende textuur en een uitbarsting van smaak. Laat je verleiden door de verschillende mondjes, die gevuld zijn met diverse smaken zoals chocolade, karamel, fruit en meer. Dit hart zal zeker zorgen voor een glimlach op het gezicht van degene die het ontvangt.

Als je op zoek bent naar een klassieke traktatie, kies dan voor het gevulde hart met bonbons. Elk stukje is zorgvuldig gemaakt met de beste chocolade en een scala aan verrukkelijke vullingen. Geniet van de smaakvolle combinaties, zoals romige praliné, frisse vruchten, knapperige noten en zijdezachte karamel. Elk bonbon is een ware traktatie voor de zintuigen.

Of je nu kiest voor de mondjes of de bonbons, ons gevulde hart is een perfect cadeau om liefde, waardering en genegenheid te tonen. Verwen jezelf of verras iemand speciaal met deze heerlijke lekkernijen.

Graag aangeven hoe het hart gevuld moet worden met mondjes, bonbons of gemengd

Levering: 2-4 werkdagen

 

Wat wilt u mondjes of bonbons?

€ 9,95 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT

Home Made Chocolate  |  Kromme Elleboog 1  |  7741 JA Coevorden  |  Mobiel  06-82070693  |  Email: info@homemadechocolate.nl

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.