LUXE OPGESPOTEN CHOCOLADELETTER S

Ontdek de magie van handgemaakte luxe opgespoten chocoladeletters bij The Chocolate Factory! Wij gaan alleen voor het allerbeste en gebruiken de heerlijke chocolade van Callebaut, gecombineerd met pure, natuurlijke ingrediënten. Onze passie voor ambachtelijke chocolade resulteert in producten van ongeëvenaarde kwaliteit.

Bij The Chocolate Factory geloven we dat elke letter een verhaal vertelt, een smakelijk avontuur in elke hap. Met zorg en toewijding maken we onze luxe opgespoten chocoladeletters tot ware kunstwerken. Of je nu kiest voor je favoriete letter of een unieke combinatie, onze chocoladeletters zijn meer dan alleen een traktatie; ze zijn een viering van pure chocoladevreugde!

Dus, waar wacht je nog op? Duik in de wereld van overheerlijke chocolade en ontdek waarom The Chocolate Factory dé bestemming is voor de lekkerste chocoladeletters. Home made, hand crafted, en met een vleugje humor – want chocolade hoort niet alleen lekker te zijn, maar ook plezier te brengen! Jouw zoektocht naar de perfecte chocolade eindigt hier. Welkom bij The Chocolate Factory in Coevorden, waar elke letter een glimlach verbergt en elke hap een moment van puur genot is.

We produceren alleen de letter S

€ 8,95 (incl. BTW)

TERUG NAAR OVERZICHT

Home Made Chocolate  |  Kromme Elleboog 1  |  7741 JA Coevorden  |  Mobiel  06-82070693  |  Email: info@homemadechocolate.nl

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.